کد مطلب: 183897
چرا نبايد پنير را با گوجه و خيار خورد؟
تاریخ انتشار : 1394/09/28 11:04:20
نمایش : 1508
پنير را به دليل نوع ساختار خاصي که دارد نبايد با برخي مواد غذايي خورد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از باشگاه خبرنگاران، حسن اکبري متخصص آسيب‌شناسي و طب سنتي ايراني با اشاره به اين که پنير يک ماده پروتئيني با تب سرد است و نبايد آن را با گوجه، خيار و هندوانه که تب سرد دارند، خورد اظهار کرد: بسياري از افراد براساس عادت هميشگي در صبحانه ميان وعده‌ها پنير را با گوجه و خيار يا هندوانه مي‌خورند. اين امر باعث بروز بسياري از عارضه‌ها و برخي بيماري‌ها شامل ديابت، ام اس، اختلالات عصبي، گوارشي و غيره مي‌شود. به طوري که برخي از افراد پس از خوردن پنير درچار ضعف مي‌شوند اين افراد بايد از خوردن پنير پرهيز کنند. 

 
وي افزود: مصرف همزمان پنير با خيار، گوجه، هندوانه و يا سردي‌هاي ديگر باعث بروز عارضه‌ها و بيماري‌ها مي‌شود، اين امر عمر را کوتاه مي‌کند. بهتر است افرادي که تمايل به مصرف همزمان پنير، خيار، گوجه و يا هندوانه را دارند به مقدار نصف به نصف از گردو استفاده کنند. 
 
يعني برابر 50 گرم پنير، گوجه و خيار يا هندوانه از 50 گرم گردو استفاده کنند. 
 
اکبري تصريح کرد: پنير داراي مولکول‌هاي پروتئيني پيچيده است و براي تجزيه شدن نياز به مقدار زيادي انرژي دارد. به همين دليل هنگام تجزيه انرژي زيادي را از بدن دريافت مي‌کند. مصرف همزمان پنير با گوجه و خيار يا هندوانه که از مواد سرد هستند. باعث تشديد اين فرآيند مي‌شود. 
 
اين متخصص آسيب‌شناس و طب سنتي ايراني در پايان گفت: بهتر است پنير همراه مغز دانه‌هايي مانند گردو و يا خرما، کشمش و مواد گرم پرانرژي مصرف شود تا انرژي لازم را از اين مواد دريافت کند. پنير از لبنيات پرمصرف در سبد غذايي ما ايرانيان است و حذف آن امکان‌پذير نيست پس بهتر است هنگام مصرف پنير به نوع موادي که با آن استفاده مي‌شود توجه شود تا مشکلي پيش نيايد.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html